Успішний артист і соліст альтернативної рок-групи "MULTIVERSE" Микита Пресняков, який також відомий як "золотий" онук російської співачки Алли Пугачової, часто радує фанатів яскравими публікаціями і новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 400 тисяч чоловік.

Микита показав численним шанувальникам, як він розслабляється після виснажливих зйомок для російського телевізійного шоу "Льодовиковий період". Як відомо, син Христини Орбакайте і Володимира Преснякова бере участь у новому сезоні спортивно-розважального проекту і демонструє свої танцювальні здібності на льоду в парі зі срібною призеркою Олімпійських ігор Наталією Забіяко.

На опублікованому короткому відео в Insta Stories Пресняков показав невелику сцену, де невідома дівчина виконує пісню, рядки якої біжать за її спиною. Тепер фанати знають, що у Микити є маленька традиція - після знімального дня відвідувати караоке.

Скріншот з Insta Stories, Микита Пресняков
Скріншот з Insta Stories, Микита Пресняков

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що онук Пугачової Микита Пресняков став свідком загибелі сина відомого актора: "У нас була зустріч..."

Нагадаємо, що онуку Пугачовій 30 років, Орбакайте не стримала емоцій: "Моєму рудому сонечку"

Як повідомляв Знай.uа, Крістіна Орбакайте зіграла з Аллою Пугачовою в "доньки-матері": сини старші за дітей Примадонни і Галкіна

Також портал Знай.uа писав, що невістка Пугачової видала проблеми онука Примадонни: "Потрібна допомога"