Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1 мільйон чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Зовсім недавно стало відомо, що співачка захворіла коронавірусом, хоча до останнього була впевнена, що її це не торкнеться. В даний момент Слава знаходиться вдома на самоізоляції і лікується, але продовжує активно спілкуватися з шанувальниками в соцмережі.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

В Insta Stories артистка зізналася, що їй дуже хочеться побалувати себе і з'їсти чогось солодкого, і на наступному відео Слава буквально начаклувала собі два апетитних шматочка торта наполеона. Співачка усвідомила, що зовсім не відчуває запаху та смаку, тому їй так і не вдалося насолодитися ласощами.

"Що вам сказати... ні*рена. Взагалі нічого не відчуваю, який несмачний-смачний наполеон", - засмучено сказала Слава на відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська
Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська запідозрила у себе коронавірус: "Можу лапати за груди"

Нагадаємо, що Слава Камінська, Анастасія Приходько і Оля Цибульська показали, як виглядали в 20 років: "Не розумію ,як чоловік мене полюбив"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська полюбила себе замість чоловіка після розлучення: хлопці спітніють, побачивши ці кадри

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська вибухнула після розлучення з пластичним хірургом: "Найбрудніші курки..."