Одна з найпопулярніших і міцних пар в українському шоу бізнесі, Євген Кошовий і Ксеній дали відверте інтерв'ю, де розповіли про свою сім'ю, а також поговорили про складний підлітковому віці дочки.

Про це стало відомо завдяки новому сюжет, який вийшов у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна, де регулярно публікують найактуальніші новини та ексклюзивні подробиці з життя знаменитостей.

Цього разу вирішили поговорити про життя родини Кошових. Як вони живуть, і як справляються з підлітковим віком своєї дочки Саші.

Сім'я Кошових, фото: Instagram
Сім'я Кошових, фото: Instagram

Спочатку журналістка запитала, чи завжди Євген бере на зйомки всіх своїх дівчаток. Чоловік відразу зазначив, що якщо запрошують, то ла, чому б ні. Однак, переживає на молодшу дочку, адже вона ще маленька, і може на всю країну розповісти секрети, які ніхто не повинен знати. Варвара ж вже публічна особистість, тому з нею таких проблем немає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перші пологи для Ксенії пішли дуже складно, і вона відразу зареклася, що на другу дитину в житті не піде, але, як бачимо, обіцянка не збулася, і вони виховують вже двох дочок.

Також, не так давно Варвара зізналася, що у неї є молода людина, але комік зазначив, що це вже в минулому.

"Ну, ми знайомі з ним, так, Привіт-Привіт. Це вже в минулому. Головне, щоб дурниць не наробили. Кожен батько і мати повинні стежити" - каже Євген Кошовий.

Варвара зазначає, що у неї зараз немає хлопця через те, що вона не вміє поважати себе. Якщо її ображають, а потім покличуть гуляти, то вона відразу побіжить.

Для молодшої дочки, якій зараз сім років, це перше інтерв'ю. Вона пішла в школу в цьому році, і їй дуже подобається проводити там час.

Журналістка також запитала у Ксенії, як бути мамою двох дівчаток, але, на питання почала відповідати дочка.: "Відчуття, що вона постійно хоче нас кудись сплавити".

Нагадавши, Євген Кошовий з дружиною здивували новиною

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Кошовий повернувся в часи, коли президентством Зеленського і не пахло

Також Знай.ua писав, Євген Кошовий з "Кварталу 95" просто в День народження дружини згадав про її "недоліки"