Анастасія Покрищук, Українська інста-блогер і колишня учасниця проекту" Від пацанки до панянки", відома завдяки своїй нестандартній зовнішності, поділилася наболілим питанням від своєї передплатниці.

Їй поскаржилися, що клініка «Пластикстамбул» після видалення грудок Біша відразу виписує пацієнтку.

"А як летіти, якщо особа в три рази набряк?», - запитала підписниця блоггерши.

Та відповіла, що до неї часто звертаються саме з таким питанням.

"Це, до речі, дуже часте питання. Мені було пох на набряк, це операція, якщо шо. Зате ефект потім-вогонь. Будеш летіти, а що робити. Або що, ти думаєш, що в літаку в економ-класі принца зустрінеш, або що? Кому ти там треба, бл*ть, маскою закрилася - і все. Але зате потім *бало красиве", - заявила Покрищук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях під відео багато скарг від клієнток, які не можуть «достукатися» до клініки.

"Ось якого хера вони не відповідають - ці пластика Істамбул!!!", "Мені на всі питання відповіли через 3 місяці», «Мені теж не відповідають, вже місяці 2», - обурюються вони.

"Ну вибачте, після будь-якої операції є реабілітаційний період... Зате потім, ви будете красунями, потерпіть вже пару днів», «у лікарні видають папір про те що була проведена операція», «я після ліпофілінга весь переліт стояла в проході», «100%, Ще б я парилася...я після підтяжки обличчя і блефаропластики через чотири дні вийшла на роботу і пох мені все», - додають інші.

Скрін, Instagram Покрищук
Скрін, Instagram Покрищук

Нагадаємо, перероблена Анастасія Покрищук в ліжку заговорила про випадкову зраду: "Переспала - значить хотіла"

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Покрищук задовольнила свої дикі фантазії незвичайним способом: "що у мене в голові..."

Також портал Знай.uа писав, що перероблена Анастасія Покрищук показала акробатичний трюк з невідомим чоловіком: "вискочили, як подушки безпеки"