Відома українська співачка, а також віднедавна "Холостячка", Злата Огнєвіч поділилася з шанувальниками новим роликом, що спокушає. У такий спосіб вона просуває свій новий сингл.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там публікуються особисті кадри, знімки з проекту "Холостячка", а також різні ролики з просуванням її особистої творчості. Щодня в соціальній мережі за співачкою стежить понад 370 тисяч користувачів.

Цього разу в пості Злата Огнєвіч нагадала всім про свою нову композицію під назвою "Клинок", а також кліпом на неї. Там можна побачити частину ролика на нову пісню. Для зйомок дівчина використовувала досить відвертий образ, який супроводжувався такими ж рухами.

Спочатку Злата з'являється в одному пальто, після чого поступово його позбавляється, і залишається в одному лише боді чорного кольору, який підкреслює її струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Спасибі за те, що слухаєте #КЛИНОК 🗡 СКОРО будемо співати разом на концертах! Посилання на кліп - в шапці профілю 💋 ціную ваші коментарі, емоції! Знайте, ми разом творимо НАШУ історію 🙌 🏾 # ZlataOgnevich #ZOteam #ВажноеУвидетьСердцем"- йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"І відео і голос і сама пісня - прям Огнєвіч став ставлю на репiт❤️🙌";

"🔥❤️";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥";

"Та й до речі Океан теж мій фаворит❤️ Українська мова не моя рідна, але пісня грає днями на проліт, Я багатьох підсадила на неї 😈))".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, хто перейде грань зі Златою Огневич на шоу "Холостячка"

Як повідомляв Знай.ua, щаслива Злата Огнєвіч несподівано відкрила секрети шоу "Холостячка"

Знай.ua писав, красень-психолог спробував заявити про себе після знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч