Зірка студії "Квартал 95", Олександр Пікалов, який нещодавно повідомив про те, що розлучився зі своєю дружиною, похвалився новим "товаришем". Відповідне фото він оприлюднив на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше Пікалов повідомляв, що залишив дружині після розставання будинок під Києвом. Однак улюблений гараж і своє своє захоплення - мотоцикли, комік вирішив залишити собі.

На знімку він показав свого «Харитончика», тобто мотоцикл знаменитої марки Harley-Davidson випуску 1975 року. Поки що агрегат знаходиться в розібраному стані і мало схожий на потужного підкорювача доріг.

"Харитончик обростає коробка передач двигун і передня вилка на своєму місці. Харлей 1975 року», - підписав він знімок.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Роад Кінг Вінтажний?", "На тлі стіна з запчастинами в пакетах-все для харитончика?",- цікавляться читачі сторінки артиста.

"Так все для Харлика", - відповів він.

"Ох і стилюга!", "Крутий чоловік і класне хобі», «75 рік на документах - це рідкість», «Скелет Харлея», - пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в "Квартал 95".

Як повідомляє портал "Знай.uа" Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки