Відомий український співак Віктор Павлік анонсував новий епізод популярного шоу "Маскарад" на 1+1.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

Народний артист України Віктор Павлік має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить 80 тисяч осіб.

Віктор Павлік, фото з Instagram
Віктор Павлік, фото з Instagram

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Віктор Павлік вирішив анонсувати новий епізод популярного шоу "Маскарад". Він зазначив, що він буде надзвичайно цікавим тому всім варто зібратися біля телевізорів у суботу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Всім привіт. У цю суботу, 30 жовтня канал 1+1 "Маскарад", новий епізод. Запрошую всіх до перегляду. Буде дуже, дуже цікаво. Завжди ваш Віктор Павлік", - зазначив артист.

Скріншот  stories Віктора Павліка
Скріншот stories Віктора Павліка

Зазначимо, що за перемогу у другому сезоні шоу боряться дві зіркові команди. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна.

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали Ірина Білик і співак Дантес.

Нагадаємо, Віктор Павлік показав, на які "жертви" готовий піти заради молоденької дружини Каті Репяхової: "Налисо"

Раніше Знай писав, що "гарем" Віктора Павліка: що відомо про чотирьох дружин та дітей велелюбного музиканта

Як повідомляв портал Знай, Віктор Павлік відповів на чвари двох своїх жінок через квартиру одним відео: схопилися за пилку.