Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Як відомо, довгоочікуваний син Катерини Репяховой і Віктора Павліка з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам, на наступний день після свята молодої дружини, 15 червня. Хлопчика вирішили назвати Михайлом. Подружня пара часто ділиться подробицями життя вже в новому статусі щасливих батьків і новинами про розвиток малюка з фанатами.

Віктор старший за свою дружину Катерину майже на 30 років, і цілком природно, що поруч з юною обраницею, йому хочеться виглядати презентабельніше і молодше.

У своїх Insta Stories артист показав, як його приводить ло ладу майстер салону краси. У кадрі перукар спритно працює гребінцем і машинкою для стрижки волосся, поки Віктор знімає весь процес на камеру для своїх фанатів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Налисо", - ствердно заявив артист на відео.

Скріншот з Insta Stories, Віктор Павлік
Скріншот з Insta Stories, Віктор Павлік

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова "забула" про алкоголізм Віктора Павліка заради щастя в сім'ї: "Підготовка до вагітності"

Нагадаємо, що Катерина Репяхова дістала "бруд" Віктора Павліка, щоб виправдати себе: "Мені плювали в обличчя"

Як повідомляв Знай.uа, "гарем" Віктора Павліка: що відомо про чотирьох дружин і дітей велелюбного музиканта

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік відповів на сварки двох своїх жінок через квартиру одним відео: схопилися за пилу