Відомий український музикант, виконавець авторських пісень і учасник групи "5'nizza" Сергій Бабкін любить радувати відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 420 тисяч осіб.

Цього разу артист поділився зворушливим знімком зі своєю коханою дружиною Сніжаною, з якою він перебуває в щасливому шлюбі з 2009 року. У кадрі сімейна пара ніжно обіймається і задоволено посміхається на камеру, а на тлі відкривається вид на шикарний сосновий ліс, в який вони вирушили за грибами.

У підписі до фото Сергій повідомив, що вони щороку відправляються на таке "полювання", цього разу воно трохи відтягнулося, але все ж відбулося.

"Отримали величезне задоволення!" - заявив Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/babkin_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babkin_official/

Скріншот з коментарів, instagram.com/babkin_official/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babkin_official/

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін сунув голову між ніг і відправився на "Танці з зірками": "Дуже глибоко"

Нагадаємо, що Сергій Бабкін трепетно звернувся до українських захисників у День козацтва: "Не плачте, ми живі"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Бабкін знайшов свій "клон" в серіалі "Гра в Кальмара" від Netflix: "Це якась істерика". Всі фанати відзначили вражаючу схожість між українським артистом і зіркою південнокорейського серіалу.

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна роздяглася і прикрила принади лише капелюшком: "Тонко відчувати". Бабкіна видала, як медитація вплинула на її життя.