Злата Огнєвіч викликала ревнощі в учасників шоу "Холостячка". Відповідне відео з'явилося на офіційній ютуб-сторінці проекту.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огневич дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій. На даний момент вже п'ять учасників вибули.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

27 жовтня з'явився тизер шоу, який говорить про конфліктну ситуацію в проекті. Жінка прокинулася разом з учасником проекту Максимом. Однак в якийсь момент в приміщення прийшли інші кандидати на серце Злати Огнєвіч, що спровокувало конфліктну ситуацію. Чоловіків також обурило, що Максим поклав впевнено руку на плече Златі.

Захотів вломити йому
, - повідомив Андрій Задворний, який був свідком даної ситуації.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину