Точаться запеклі бої за багатокімнатну квартиру в столиці між нинішньою родиною Віктора Павліка і його колишньою дружиною, з якою співак прожив 25 років. Помешкання на 5 кімнат взяли у кредит в середині 2000-х. Кредит на 18 років брали, коли долар був по 8 гривень. Квартира нібито коштувала 200 тисяч доларів, а Павлік заплатив за неї вже 500 тисяч. Про це розповіли в проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Третя і вже колишня дружина співака Віктора Павліка, Лариса, заявила, що екс-чоловік прагне виставити її на вулицю. Нібито він відмовляється надалі платити за житло, куплене в кредит.

«Два дні тому Віктор надіслав повідомлення, що платити більше не може і квартиру треба продавати… Наступного ранку… Катерина Реп’яхова надіслала мені СМС… Я розумію, що дуже їм заважаю. У мене немає іншого виходу, крім як погодитися на їхні умови. Але ображати мене, єхидничати після того, як звели сина в могилу – це вже занадто!», - впевнена Лариса.

Скрін, відео YouTube "Зоряний шлях"
Скрін, відео YouTube "Зоряний шлях"

В СМС, яке нібито надіслала Катерина, Ларису попереджають про те, що «Вітя квартиру на вас не перепише, якщо виплатить, без моєї згоди. А якщо виплатить, то з наших сімейних грошей і родини, де є неповнолітня дитина».

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Якщо ви не погоджуєтеся на 100000 доларів… то матимете справу зі мною в суді», - йдеться в повідомленні.

У Катерини своє бачення проблеми – їй набридла постійна присутність попередниці в її житті.

«Всі ці роки, скільки я з Віктором, дружина (Лариса) присутня в нашому житті і не дає нам життя... Мені просто образливо, що нас виставляють в такому світлі. Я мовчати не буду», - образилася Реп’яхова.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram
Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram

За її словами, вони сплачують 50 тисяч доларів щомісячно, ще й оплачують комунальні платежі Лариси. Виплатити банку залишилося ще 200 тисяч доларів, і загальна вартість квартири сягне 750 тисяч доларів. При цьому її вартість на сьогоднішній день на ринку нерухомості – 150 тисяч доларів.

Нагадаємо, Віктор Павлік показав, на які "жертви" готовий піти заради молоденької дружини Каті Репяхової: "Налисо"

Раніше Знай писав, що "гарем" Віктора Павліка: що відомо про чотирьох дружин та дітей велелюбного музиканта

Як повідомляв портал Знай, Віктор Павлік відповів на чвари двох своїх жінок через квартиру одним відео: схопилися за пилку.