Співачка MamaRika розповіла про важку вагітність та як справляється з маленьким сином Давидом від гумориста Сергія Середи.

Про це MamaRika розповіла в ексклюзивному інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Майже рік тому популярна співачка MamaRika дізналася, що стане мамою. Зірка зізнається, що вони з чоловіком готувалися до цього, але коли це нарешті сталося, то в обох на очах були сльози.

MamaRika, скріншот із відео
MamaRika, скріншот із відео

Усю вагітність MamaRika боролася за життя свого хлопчика, адже у неї була загроза викидню. Артистці довелося забути про гастролі та інтим з чоловіком аби тільки зберегти вагітність.

"Нам сказали, що нам не можна нічого. Уяви, все що ти робиш ходиш, бігаєш, займаєшся коханням це все нам відмінили. І сказали, ви маєте просто ледве пересуватися, аби не дай боже не чхнути, і воно все не зірвалося в той момент", - зізналася MamaRika.

До хвилювань за майбутнього сина додався ще й сильний токсикоз. Півтора місяця артистка просто пролежала на ліжку, адже не могла ні їсти, ні пити, ні ходити. Співачка каже, це був найважчий період у житті.

"З першого дня було якось складно. Я відчувала, що напевно це найцінніше ... можу заплакати, це жах. Це гормони, це нормально. Це найцінніше, що може бути, тому вибір був очевидний, він не стояв. Я відразу сказала, що відміняю всі концерти, я відміняю все і ми просто виношуємо наше Фаберже", - каже артистка.

Співачку всю вагітність підтримував її коханий, гуморист та телеведучий Сергій Середа. Аби зірка спокійно могла виносити синочка, подружжя навіть переїхало до Одеси. Через відсутність гастролей родині потрібно було шукати альтернативні джерела заробітку, тому MamaRika почала активно вести свій блог та рекламувати різні товари.
Зараз MamaRika уже повертається до гастролей. Зізнається, що їй поки що важко, адже доводиться залишати зовсім маленького сина на добу, а то й більше. Зараз пара активно шукає няню, яка могла б доглянути їхнього Давида.

"Бубулі це звісно круто, але на няню можна нагримати, а бабулям нічого не скажеш. Вони не контрольовані взагалі, бабулі знають, як краще. У нас був момент, ми сварилися щодо соски. Вони кажуть, давай соску дитині, а я не хочу. Навіщо йому ця штука в роті? Це псує прикус, це зайве. І там був конфлікт, вся родина доказувала. У нас там інколи такі дискусії проходять, але я тримаюся", - зізналася MamaRika.

Нагадаємо, MamaRika приголомшила вуличним "бойовиком", чоловік не підозрював: билася як Рембо

Як повідомляв портал Знай, MamaRika вперше зізналася, як назвала свого сина: ховає хлопчика від усіх. MamaRika не планує показувати обличчя малюка

Також Знай писав, MamaRika зізналася, як розслабляється з чоловіком після народження дитини: "Ідеальні 5 хвилин".