MamaRika розповіла про проблему домагання в громадських місцях. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка MamaRika має чимало шанувальників. За її життям в Instagram стежить понад 400 тисяч осіб, а в соціальній мережі Тікток у неї 354 тисячі осіб, тому вона часто ділиться з ними цікавими моментами з життя або подробицями свого материнського досвіду.

12 жовтня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про проблему домагання. Вона зазначила, що велика частина свідків домагання і самих жертв не знають про те, що слід робити в такій ситуації і як слід чинити. З цієї причини вона вирішила допомогти.

Я дуже ціную особистий простір,і тим більше не сприймаю хамства.Мені повезло, що я маю гострий язик і відсікаю подібних кадрів однією фразою або ж поглядом.Але що робити коли застосовується сила?Як себе захистити?Скажу чесно- в Мамки була така ситуація,і я навіть влізла в бійку захищаючи свою подругу.Благо все закінчилося добре.Але буває і по-іншому.Що ж робити в таких випадках?
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідом дівчина розповіла про платформу проти домагань, яку створила одна міжнародна організація.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.