Популярний український співак MELOVIN, який зараз змагається за звання кращого танцюриста українського шоу-бізнесу на проекті "Танці з зірками" показав, чим традиційно займається перед ефірами. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Судячи з коротенького відео, виконавець перед шоу обов'язково фотографується з ведучим проекту, продюсером і актором Юрієм Горбуновим.

"За традицією з @gorbunovyuriy", - підписав MELOVIN опубліковані кадри.

У коментарях шанувальники артиста, який нещодавно здійснив яскравий камінг-аут, бажають йому успіхів і припускають, що така увага Горбунова до його персони – не випадковість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Катя Осадча і Меловін, instagram.com/melovin_official
Катя Осадча і Меловін, instagram.com/melovin_official

"Горбунов знає, хто точно переможе в цьому шоу", "От Горбунов! Вже фоткається з переможцем!", "Видно його щирість по відношенню до тебе. І на фото, і на проекті", "Ти такий гарний, всі хочуть з тобою сфоткатися", - пишуть фанати співака.

«Красунчик. Походу Юра - підпільний Меловінатор. Він ще з ким стільки фоткається? Може, хто знає?", - припускають вони.

Нагадаємо, Lida Lee показала на паркеті "Танців з зірками" свою сутність: ось вона, справжня сімейка Адамсів. Lida Lee повністю розкрилася на паркеті "Танців з зірками"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті. Як артисти виступили у другому ефірі

Також " Знай.ua " писав, Lida Lee розповіла про заздрість на "Танцях з зірками": "повинна бути конкуренція". Українська співачка відкрила завісу таємниці для участі в даному шоу.