Український хореограф, режисер-постановник, учасник та переможець танцювальних шоу Євген Кот показав знімки у стилі 18-го століття. Пару йому склала Ксенія Мішина – переможниця шоу «Танці з зірками» та суддя проекту «Україна має талант». Відповідний знімок Євген оприлюднив на своїй сторінці в Instagram, де за ним слідкують більш ніж 250 тисяч фанатів.

«Мені дуже подобається стилістика тих часів! Люблю фільми, серіали, картини, постановки, кліпи, шоу і т.д. Чи подобається вам ця стилістика, як мені?», - запитав він у своїх підписників під знімком.

На фото Євген Кот – у чорному костюмі, жилетці та білій сорочці, виконаних у стилістиці давньої епохи. На шиї замість краватки – пишний фіолетовий бант.

Скрін, Instagram Кот і Мішина
Скрін, Instagram Кот і Мішина

Його супутниця Мішина – у бальній сукні охристо-жовтого кольору з чорним мереживом, та в чорних довгих рукавичках.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Що за проект?», - запитують фанати, проте актор тільки загадково відписався смайликом.

«Це не для показу», - додав він.

«Відразу згадала ваш перший танець на проекті під Скрябіна, піду переглядати», «Обожнюю сукні тих часів та танці», «Дуже подобається! Які ви гарні! Чудово виглядаєте! Шикарно!», - захоплюються фанати хореографа.