Як відомо, зовсім скоро відбудеться прем'єра нового сезону українського серіалу "Кріпосна". Глядачів чекає ще більш загадковий сюжет, неймовірна кількість інтриг і улюблені персонажі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вирішила нагадати одна з акторок серіалу Наталка Денисенко. Вона регулярно публікує нові кадри зі зйомок, особисті знімки, або ж фотографії зі своєю сім'єю.

Прем'єра відбудеться вже через кілька днів, і Наталка Денисенко не втрималася, показавши перші кадри зі зйомок. На них акторка в спеціальному вбранні під минуле століття, а також на руках у неї дитина, в кінці який раптово пропадає, через що вона сумує.

Цілком ймовірно, що це якийсь натяк глядачам, невеликий спойлер за сюжетом. Однак, чи так це, дізнаємося вже зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"#кріпосна3 всього кілька днів до прем'єри на @stbua @stbserial 💔" - підписана публікація на сторінці Наталки Денисенко.

Прем'єра третього сезону відбудеться 1 листопада в 20:15 на СТБ, повідомляє прес-служба телеканалу., і глядачі дізнаються про випробування, які чекають головних героїв, а також отримають відповідь на головне питання - чи живий Андрій Жадан.

Актори "Кріпосної", фото СТБ
Актори "Кріпосної", фото СТБ

У коментарях під постом користувачі почали писати, що вони про це думають, і серед них навіть помітили популярну співачку Злату Огневич.

"😻 😻 😻Дуже люблю твою героїню)))";

"🔥🔥🔥🔥🔥";

"Здрастуйте! А російською мовою теж в день прем'єри вийде? 😍😍😍";

"Така мила❤️ вам дуже личить😍";

"Аааааа 😍 😍 😍 яка милотаааа 🥰 тобі на цих зйомках не захотілося ще раз прогулятися в пологовий будинок? 😝 🤭 Андреич сестричку не вимагає?😁";

"😍😍😍😍🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки

Також Знай писав, що Наталія Денисенко з "кріпосної" оголосила себе екстрасенсом

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосний"Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла