Українська акторка, зірка реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 820 тисяч чоловік.

Цього разу, замість звичних фото зі зйомок серіалів або заходів, Ксенія вирішила поспілкуватися зі своїми фанатами і відповісти на їхні запитання в Insta Stories.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Прихильниця торкнулася важливої теми і попросила поради у артистки в особистих справах. На питання про те, як навчитися проявляти слабкість з чоловіком, Ксенія дала чітку відповідь - у відносинах таких почуттів бути не повинно. Чоловіки повинні бачити в коханій жіночність, а не слабкість.

"Перед чоловіком не потрібно проявляти слабкість, перед чоловіком потрібно проявляти жіночність", - сказала Ксенія Мішина на відео.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить: "Сказала стоп"

Нагадаємо, що "Кріпосна" повертається і змусить українців затамувати подих: "Андрій Жадан живий?"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом заговорила про ринкові відносини: "Це може тебе вбити...". Артистка в черговий раз торкнулася важливу тему взаємин між людьми.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина без жалю проміняла Олександра Еллерта відразу на двох: "Готова до нового досвіду"