Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла про відпочинок з родиною у Туреччині.
Ірина Федишин досить часто тішить своїх численних фанатів новими фото, відео чи просто цікавими моментами з життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 390 тисяч осіб. Нещодавно зірка разом з чоловіком Віталієм Човником та двома синами відправилися на осінні канікули до Туреччини.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

Ірина Федишин зізналася, що давно вже не їздила відпочивати до Туреччини, хоча відпочинок тут завжди на найвищому рівні. Виявилося, що й цього разу родина зірки також не планувала сюди леліти, вони хотіли провести осінні канікули у Єгипті.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Путівку у Єгипет забронювали напередодні ввечері, а виліт був з Києва в обід зразу на наступний день. Так-так, ось такі ми легкі на підйом 😂Відповідно, підтвердження від готелю ще не було, адже це був кінець робочого дня. А зранку ми вже виїжджали зі Львова у Київ в аеропорт, без задньої думки, що може щось піти не так. І вже під’їжджаючи до Києва нам сказали, що готель так і не підтвердився(((. Адже це канікули, високий сезон, готелі переповнені", - розповіла зірка.

Тому за годину до реєстрації на літак вони перебуваючи у паніці почали давати запити на інші готелі, однак все було безрезультатно. Тому родина співачки вирішила зупинити авто та піти у Києві на піцу. Не встигнувши оформити замовлення, раптом роздався дзвінок, виявилося, що один з готелів у Єгипті підтвердився.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Часу залишалося до вильоту вже зовсім мало, а до аеропорту ще 45 хв їзди. І ми на радощах, вилетіли з тої піцерії і почали знову їхати 🥵. Але по дорозі ... P.s.: продовжу завтра свою історію", - розповіла Федишин.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще
Так, як родина Ірини Федишин зараз на відпочинку у Туреччині можна припустити, що на літак вони все ж не встигли і просто обрали іншу країну для осінніх канікул.