Відома українська 42-річна телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Жінка останнім часом нерідко піднімає тему Про захист прав жінок, а зараз дозволила собі відпочити разом з чоловіком на Мальдівах, звідки нещодавно розповіла про незвичайну пару, з якою їм доводиться щодня вечеряти в ресторані.

Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео
Єфросиніна і Полякова, скріншот з відео

А зараз Маша Єфросиніна постала в жовтому купальнику, в капелюшку і сонцезахисних окулярах, демонструючи шикарну фігуру в такому віці, перебуваючи на білосніжному пісочку.

"Ось і Приспів плямистий загар🌞", - написала вона в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хтось у коментарях постарався нагадати Єфросиніній, що їй вже більше 40 років, а ще вона виховує двох дітей і досі виглядає приголомшливо.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

"Який класний жовтий купальник, ви як сонечко☀️❤️🔥", "Одна з найкрасивіших і розумних жінок в Україні, а як відомо Українки - одні з найкрасивіших у світі", "Прекрасна Марія! А я тільки повернулася з Італії і така була надія ще поплавати", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Єфросиніна)
Коментарі, скріншот: Instagram (Єфросиніна)

Нагадаємо, "Дорослі дівчатка" Оля Полякова і Маша Єфросиніна помірялися грудьми і вагою в прямому ефірі: у кого більше?

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова і Маша Єфросиніна розсекретили скандальну правду про пластику і жахнулися: "Давай бухнем?"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна з коханим чоловіком показала, як хоче виглядати на пенсії: "Сміються і випивають"