Відомий український футболіст Андрій Шевченко, який виступав за київське "Динамо", італійський "Мілан" і лондонський "Челсі", зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Чоловік протягом п'яти років перебував на посаді головного тренера нашої збірної, а зараз він привселюдно привітав свого старшого, 17-річного сина Джордана з Днем Народження. Хлопець народився 29 жовтня 2004 року.

Влад Яма і Андрій Шевченко, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма і Андрій Шевченко, instagram.com/vladyama_official

"Ми не можемо повірити, що тобі 17! З днем Народження Тебе, Джордан! Ми любимо тебе так сильно!🎂🌟🎉", - пише Андрій Шевченко в публікації.

На першій фотографії ексфутболіст стоїть разом з сином, на якому можна помітити футболку з американським гітаристом-віртуозом Джимі Хендріксом. Після цього Шевченко поділився архівним знімком з ще малесенькою дитиною, а потім з відпочинку на морі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram
Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram

"Мої привітання🎂 😎", "З іменинником, чемпіонам🔥 🙌", "Миколайович, вітаємо", "Бажаю всього всього самого найкращого і, звичайно ж, здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях Джордану", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Влад Яма готує нову футбольну зірку: Андрій Шевченко точно позаздрить

Як повідомляв "Знай.ua", красуня з модельною зовнішністю: чому Андрій Шевченко роками ховав від усіх свою дружину

Знай.ua писав, Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років"