Популярний сервіс Netflix і знімальна група серіалу "Відьмак" ще в квітні 2021 року заявила про те, що зйомки другого сезону офіційно підійшли до кінця.

З того часу минуло півроку — з того часу команда займалася монтажем, створенням якісних спецефектів, а ще на ситуацію впливає ситуація в світі з пандемією коронавірусу COVID-19.

Відьмак, кадр з відео
Відьмак, кадр з відео

Однак сьогодні, 29 жовтня 2021 року, на просторах відеохостингу Youtube з'явився довгоочікуваний трейлер другого сезону "Відьмака" після знімального процесу тривалістю 158 днів. Британський актор Генрі Кавілл, відомий ролями в таких фільмах, як "Людина зі сталі", "Ліга справедливості", "Місія Нездійсненна: Наслідки", повернувся до образу Геральта з Рівії.

Можна також помітити, що Цірі встигла подорослішати, а Лютик, пісня якого "Карбованою монетою" була неймовірно популярна після виходу першого сезону, — змужнів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відьмак, кадр: серіал "Відьмак"
Відьмак, кадр: серіал "Відьмак"

"Дюна:"Страх - вбивця розуму". Відьмак: "Страх - це хвороба", "Це виглядає фантастично! У мене є сотні монет, готових бути кинутими в Відьмака", "Щось змінилося, Геральт. У цьому сезоні бюджет вище", "Пісня класна, трейлер добре відредагований, але разом це несумісно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Польщі відкрили "школу відьмаків", майже як з "Гаррі Поттера": заробітки на полуниці скасовуються?

Як повідомляв "Знай.ua", творці саундтреку до культової гри Witcher 3: Wild Hunt – хедлайнери музичної сцени Comic Con Ukraine 2021

Знай.ua писав, Netflix продовжує найпопулярніший серіал в історії: 3 і 4 сезон "Бріджертонів"