Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

На офіційній сторінці популярного шоу "Зірковий шлях" розмістили невеликий фрагмент нещодавнього інтерв'ю з Юрієм Горбуновим та його дружиною, телеведучою програми "Світське життя" Катериною Осадчою. У кадрі артист відповів на питання, що найбільш цікавить фанатів - чи планує подружня пара поповнити свою дружну сім'ю дівчинкою.

Як відомо, зовсім недавно, 19 серпня, Катерина народила їх другу спільного сина, якого вони назвали Данилом. В їх сім'ї справжнє чоловіче царство, тому питання про появу доньки дуже хвилює відданих шанувальників.

"А ось ходить, запитайте у неї. Я коли тільки починаю цю тему, вона говорить відразу: "Припини, будь ласка", - сказав Юрій журналістці.

А ось Катерина все ж зважилася відповісти на важливе питання на презентації нової колекції одягу з дизайнером Андре Таном.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Насправді, час покаже", - збентежено заявила Осадча.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов похвалився хобі заради маленьких синів: татусь від бога

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча так захопилася Андре Таном, що про Юрія Горбунова і не згадує: "Неймовірно"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча здійснила мрію всіх жінок після пологів: ну просто "відьма"