Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах.

На фан-сторінці артистки часто розміщують цікаві новини з життя співачки і діляться зворушливими спогадами з минулого. У новій публікації розмістили зворушливу розповідь Тіни Кароль про її новий альбом під назвою "Подвійний рай".

Як повідомила співачка, за цей рік вона створила цілих три альбоми, над якими вона цілодобово працювала в студії. Сама писала тексти і музику, щоб порадувати своїх шанувальників творчими новинками. Артистка зізналася, що коли створювала "Подвійний рай", вона відчула себе сексуальною і спокусливою.

"Подвійний рай" - дуже вокальний альбом: це естетика повільних треків 2000-х, музики, яку виконували прекрасні співачки Тоні Брекстон, Мерайя Кері. Я давно не відчувала себе такою сексуальною, спокусливою, як у цих піснях. Так, я була різною - сміливою і рішучою, меланхолійною і сумною, але настільки сексуальною і мелодійною – ніколи. Я дуже радію цим трекам", - поділилася Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/tinakarol_fantina/
Скріншот з коментарів, instagram.com/tinakarol_fantina/

Скріншот з коментарів, instagram.com/tinakarol_fantina/
Скріншот з коментарів, instagram.com/tinakarol_fantina/

Нагадаємо, що Тіна Кароль з пістолетом "вкрала" образ фатальної бандитки: її звали Нікіта

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заговорила про дорослого сина, чим вони займаються у вільний час удвох: "Троллимо один одного"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль повторила образ з "Вбити Білла" в кліпі "Подвійний рай": "Для закоханих"