Вже завтра весь світ зануриться в морок під час святкування сучасного Хеллоуїна, висхідного до традицій древніх кельтів Шотландії та Ірландії.

Ніч з 31 жовтня на 1 листопада є самою таємницею і щорічно приваблює мільйони людей, які влаштовують вечірки, вибирають усілякі костюми і відпочивають. Але і перегляд різних фільмів жахів в цей період теж притягує - тому ми і підготували добірку найбільш захоплюючих, моторошних і лякаючих картин.

Хеллоуїн, скріншот: Youtube
Хеллоуїн, скріншот: Youtube

Я плюю на ваші могили

Стрічка розповідає про молоду письменницю Дженніфер, яка вирішила орендувати будиночок за містом, щоб присвятити всю себе написанню нового роману в тихій і затишній обстановці. Однак кропіткій роботі заважають кілька відморозків, що увірвалися в будинок, щоб познущатися над нею. Ситуація могла б мати позитивний характер після втечі, адже Дженніфер зустрічає шерифа в лісі. Хоча з часом і з'ясовується, що це тільки початок... і коп належить до тієї банди зловмисників.

Я плюю на ваші могили, скріншот: Youtube
Я плюю на ваші могили, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Жах Амітівілля

Фільм жахів 2005 року, основою якого послужив роман Джея Енсона з однойменною назвою, з сюжетом на реальних подіях, що сталися з сім'єю Латц. У грудні 1975 року вони переїжджають в Амітівілль, де рік тому сталося масове вбивство батьком всіх членів сім'ї, включаючи маленьких дітей. Раптом персонаж Райана Рейнольдса починає чути "голоси" і залишається тільки бігти.

Жах Амітівілля, скріншот: Youtube
Жах Амітівілля, скріншот: Youtube

Джиперс Криперс

Звичайна подорож додому, під час канікул, обернулося для Деррі і Тріш в моторошний втечу від страшної фігури, поміченої біля церкви, куди скидалися незрозумілі великі згортки. Дикий інтерес не дозволив їм виїхати подалі. Брат з сестрою повертаються до проклятого місця і стають на шляху неймовірного Кошмару на величезному і страшному вантажівці.

Джиперс Кріперс, кадр з фільму
Джиперс Кріперс, кадр з фільму

Відьма з Блер

Малобюджетний хоррор двадцятирічної давності, що оповідає про історію трьох студентів, що заблукали в лісах штату Меріленд. Студенти коледжу приїхали туди, щоб зняти проект про місцеву легенду, але з незрозумілих причин опинилися в пастці без можливості вибратися, але з дивними явищами і звуками...

Відьма з Блер, скріншот: Youtube
Відьма з Блер, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Єгор Крутоголов і Саша Бережок з "Дизель шоу" придумали парний костюм на Хеллоуїн: "Грейпфрут і памело"

Як повідомляв "Знай.ua", страшно цікаво: які прикраси можна зробити з простої гарбуза на вечір Хеллоуїна

Знай.ua писав, Хеллоуїн-2021: Лякаючі традиції та святкування на годину довше в Україні