Два місяці тому, 8 серпня, в неділю, відомий аргентинський футболіст Ліонель Мессі провів прощальну прес-конференцію з журналістами, щоб розповісти про найнесподіваніше рішення в спортивному світі за останні роки.

Один з найбільш легендарних і крутих нападників пішов з іспанської "Барселони" після 21 року існування в команді. Надалі стало відомо, що Мессі переходить у французький ПСЖ, за який забив поки чотири голи.

Скрін, Instagram Мессі
Скрін, Instagram Мессі

З відходом Ліонеля, в "Барселоні" почалися величезні проблеми. Зараз клуб знаходиться на дев'ятій позиції в турнірній таблиці Ла Ліги. У середу, 27 жовтня, зіркова команда програла Райо Вальєкано і керівництво вирішило звільнити Роналда Кумана з поста головного тренера. Зараз посаду тимчасово займає Серхі Бархуан, проте стало відомо про велику несподіванку - каталонцям вдалося домовитися з катарським "Аль-Саддом", щоб Хаві Ернандес став новим ватажком "Барселони".

Його кар'єра футболіста почалася в цьому клубі ще в 1998 році і закінчилася в 2015 року після чотирьох перемог в Лізі чемпіонів, восьмиразового чемпіонства Іспанії і перемоги на Чемпіонаті світу.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня
Матч Динамо - Барселона, фото: Спорт Сегодня

Хаві дістанеться "Барселоні" абсолютно безкоштовно, але не раніше 4 листопада. Тому фанати "Динамо" можуть видихати — друг Ліонеля Мессі не допоможе іспанцям у майбутньому матчі Ліги чемпіонів, який пройде другого числа.

Нагадаємо, київське "Динамо" знайшло суперника легше "Барселони" в УПЛ: у скільки дивитися матч з "Дніпро-1"

Як повідомляв "Знай.ua", Динамо програло Барселоні з рахунком 1:0 в матчі Ліги чемпіонів: кияни опустилися на останнє місце в таблиці

Знай.ua писав, щасливий Ліонель Мессі знову зіграє за Аргентину, помолодшав на 10 років: "Відчув себе коханим"