У п'ятницю, 29 жовтня Маша Єфросиніна і Оля Полякова презентували четвертий випуск програми "Дорослі дівчатка". У цьому youtube-проекті вони обговорюють теми, які хвилюють жінок в різному віці.

Темою четвертого випуску стало прийняття себе. У програмі Оля Полякова і Маша Єфросиніна зізналися, що незважаючи на всі свої досягнення і статус не змогли на 100% прийняти себе. Однак, вони все ж стали набагато впевненіші в собі, ніж були в 20-річному віці.

Маша Ефросініна та Оля Полякова, скріншот із відео
Маша Ефросініна та Оля Полякова, скріншот із відео

Також вони торкнулися теми фотошопу, адже навіть дуже красиві дівчата використовують його в соцмережах. Зокрема вони поговорили про відому співачку українського походження Ані Лорак.

Фліпп Кіркоров та Ані Лорак, скріншот
Фліпп Кіркоров та Ані Лорак, скріншот

"Парадоксальна штука, коли ідеальна в житті артистка, ідеальна, без вад я вважаю, фотошопить себе настільки, що фани, коли це побачили були в шоці. Є дві фотки, коли вона зі співаком в його Instagram і в своєму з цим же співаком і різниця просто кардинальна. Я не знаю взагалі, як вони це допустили, але це для неї чиста підстава, а для нас привід поміркувати, навіщо ідеальна зовнішність робить з себе такий фотошоп-робот", — зазначила Маша Єфросиніна.

Оля Полякова зазначила, що бажання зробити себе краще на фото за допомогою фотошопу свідчить про не прийняття себе. Адже, якби вона собі подобалася і приймала на всі 100%, цього б не було.

"Тому що ми знаходимося в полоні ідеальної Instagram краси. Якби вона приймала себе на 100%, то цього б не було, а оскільки вона себе не приймає, вона завжди себе фотшопить і в своєму Instagram, і всі фотографії, які виходять, вона себе фотошопить. Напевно є якісь тригери в її житті, які не дозволяють прийняти себе на 100%", — зазначила Оля Полякова.

Нагадаємо, що "Дорослі дівчатка" Оля Полякова і Маша Єфросиніна помірялися грудьми і вагою в прямому ефірі: у кого більше?

Також Знай писав, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна розсекретили скандальну правду про Пластик і жахнулися: "Давай бухнем?"

Раніше Знай повідомляв, що Оля Полякова більше не" Королева ночі "- тепер тільки" доросла дівчинка": "Отшлепаем Востаннє..."