Український виконавець і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Останній раз чоловік виходив на зв'язок з шанувальниками кілька днів тому, показавши — скільки вдалося пробігти з ранку. Але зараз мова піде не зовсім про Арсена. Коли він ще був учасником шоу "Голос країни", він був одружений на Ганні.

Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

Однак коли він зустрів Тоню Матвієнко, вони відразу ж зрозуміли, що мають почуття один до одного. І найскладніше і головне, на його думку, розповісти про це дружині — про те, що тепер він любить іншу. Тому поговоримо про Анну, яка теж викладає всякі публікації у себе на сторінці.

Зараз вона опублікувала фото в якомусь офісному приміщенні, біля квіточки в кадрі.

Анна Мірзоян, фото: Instagram
Анна Мірзоян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Кадр виявився засвіченим і жінка вирішила ніяк його не підписувати, крім безлічі різних хештегів, включаючи "гармонію життя", "прекрасний день", "щастя в дрібницях" та інше.

"Красотулечка❤️", "Ммм, красуня🔥", "😍😍😍", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян дозволив маленькій доньці "скупатися" на морозі: потайки від Тоні Матвієнко

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян взяв "під приціл" тещу Ніну Матвієнко: ось вам і ідеальний зять