Всесвітньо відомий голлівудський актор з Австралії, 38-річний Кріс Хемсворт, якого мільйони кіноманів знають по виконанні ролі напівбога Тора з Кіновсесвіту Marvel знімався в кіно з дуже різними за типажем красунями на кшталт Шарліз Терон і Наталі Портман, з актрисами, що розбили не одне серце. Можна згадати навіть тих самих Крістен Стюарт і Скарлетт Йоханссон.

Однак жодній з них не вдалося збити його з істинного шляху: розпрощавшись з холостяцьким життям в 26-річному віці, жодного разу не зрадив своїй коханій Ельзі Патакі.

Кріс Хемсворт і Ельза Патакі, фото: Instagram
Кріс Хемсворт і Ельза Патакі, фото: Instagram

"На всіх жінок, крім Ельзи, у мене виробився імунітет. Вона пригрозила, що позбавить мене дітей і ... самі здогадуєтеся, чого, якщо сходжу наліво. Знаючи її характер, розумію: саме так дружина і зробить. Так що, як кажуть в мелодрамах, тільки смерть розлучить нас", - розповів американським журналістам Кріс.

Кріс Хемсворт, скріншот: TikTok
Кріс Хемсворт, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Патакі, однак, не дуже покладається на чоловічу порядність і тримає чоловіка на прицілі. Особливо якщо знає, що тому належить пікантна сцена з якою-небудь голлівудською красунею. Так вона - зовсім випадково, опинилася на майданчику другої частини "Тора" якраз в тоді, коли повинні були знімати поцілунок Кріса і Наталі Портман. І в підсумку в кадрі цілувалася з чоловіком сама.

Для справедливості нагадаємо, що тоді Портман того дня було задіяно в паралельному проєкті, і, щоб не зривався графік "Тора", Ельзу попросили її підстрахувати. Але в знімальній групі шепочуться, ніби це Хемсворт умовив режисера Алана Тейлора погодитися на таку підставу - щоб не травмувати дружину.

Ну а що стосується титулу найсексуальнішого, до нього австралієць ставиться з гумором.

"Це був прекрасний привід парочку тижнів ходити з гордим виглядом по дому і, коли дружина просила поміняти дитині підгузник або помити посуд, відповідати: "Навіть не подумаю! Я вище цього!", - зізнався Кріс.

@evoschool

#крисхемсворт #марвел #джентельмен #любовь #семья #идеальнаяпара #отношения #любитедругдруга

♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part - Blasteran MaLaikat

Раніше повідомляли, Джейсон Момоа з "Дюни" з шикарною шевелюрою почав війну проти пластику: "До біса".

Як повідомляв Знай.uа, Кріс Хемсворт похвалився історичним рекордом бойовика "Евакуація" від Netflix.

Знай.uа писав, 9-річний хлопчик хотів накласти на себе руки через цькування, але тут втрутилися Х'ю Джекман і легендарні спортсмени.