Відома українська модель, телеведуча та блогерка Алла Костромічова поділилася з шанувальниками новим спокусливим фото.

Модель Алла Костромічова має чимало шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить один мільйон осіб.
Цього разу Алла Костромічова поділилася знімком з нової фотосесії. Зірка позувала на кріслі у чорних шортах та білій майці, яка вдало підкреслила її груди.

Фото зі сторінки Алли Костромічової
Фото зі сторінки Алли Костромічової

"Модель повинна вміти перевтілюватися в різні образи та характери і, мені здається, це один із моїх найкращих скілів. Але коли ти на зйомці почуваєш себе собою - це просто у серденько. Ти не просто граєш роль, а живеш, причому своє життя", - так Алла Костромічова підписала нове фото.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати коментарі під фото, однак виявилося, що фото моделі сподобалося далеко не всім.

"А хто вам так ніжку обрізав 😢", "Чому у професійної моделі фотограф не дуже", "Йой як страшно. 😮", "Яка чудова 😍", "Дуже круто передаються емоції 😍❤️", "Дякую, що ви є в наш час🔥🔥🔥", - такі коментар залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, модель Алла Костромічова розсунула стрункі ніжки не гірше Різандінової: "Це просто вау". Модель продемонтрувала свою гнучкість

Як повідомляв Знай.uа, відбирає хліб Костромічової? Переможниця СТМПУ Таня Брик знову займеться дітьми в таборі Алли.

Знай.uа писав, модель Алла Костромічова розсунула стрункі ніжки не гірше за Різандінову: "Це просто вау".