Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 520 тисяч чоловік.

Як виявилося зовсім недавно, чоловік разом з новою коханою Христиною Горняк полетів до Франції, Парижа. Він виставив дуже милий знімок піднявши кохану однією рукою, а в другій притримуючи їй квіти.

Влад Остапчук, фото з Instagram
Влад Остапчук, фото з Instagram

"Я тільки вчуся дякувати. За все те, що трапляється в моєму житті. За людей, які поруч. За любов, яка в душі і в повітрі. За Париж, який так тобі, @kristygor йде", - написав Остапчук у публікації.

Володимир полюбив осіннє романтичне місто і назвав цю пору року просто чарівним.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях до публікації можна помітити і саму Христину, яка подякувала телеведучому за цю спонтанну поїздку.

"Наш Париж залишиться назавжди в моєму серці!❤ ️дякую Тобі за нього!", - зазначила вона.

Вова Остапчук, фото в Instagram
Вова Остапчук, фото в Instagram

"Це шалено красиве фото, як і сам Париж! Я була в Парижі зі своїми майже дорослими дітьми влітку 2019, якраз перед усією цією короновірусною шахрайством. Все без масок, все з посмішками на обличчі, ніяких обмежень", - пише один з користувачів.

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Нагадаємо, Вова Остапчук "розщедрився" і нагодував маму фастфудом: молоду дружину Христину балує "по-багатому"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук змінив круте авто на магазинний візок: "занурився" замість продуктів

Знай.ua писав, "Недільний" Тато Володимир Остапчук поділився своїм болем: бачиться з сином, тільки коли дозволить колишня