Постійний гість і активний учасник "сміттєвих" телевізійних ток-шоу про сімейні драми, скандали і т.д Гоген Солнцев нібито вирішив почати нову главу свого життя з весілля з Поліною, яку він донедавна називав "улюбленою донькою".

Нова дружина є донькою попередньої дружини Гогена Катерини Терешкович. Вона також була присутня на тому самому "Пусть говорят" і навіть один раз билася з матір'ю в прямому ефірі.

Про це повідомляють російські блогери і "свідки" даного весілля.

Відомо, що 40-річний Гоген Солнцев одружився через два тижні після розлучення з 66-річною Катериною Терешкович. Закохані розписалися в РАГСі, а потім відсвяткували урочисту подію у вузькому колі. Солнцев, відомий своїми скандалами, поводився досить стримано і не давав жодних коментарів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гоген Солнцев і його нова кохана, скріншот: Instagram
Гоген Солнцев і його нова кохана, скріншот: Instagram

Однак весілля Гогена і Поліни все ж завершилася скандалом. На торжестві з'явилася колишня подруга Солнцева Лідія Аліфіренко, яка раніше перебувала з ним у стосунках, а пізніше дружила з шоуменом і його колишньою дружиною.

Жінка обурилася тим фактом, що її на свято не запросили, а також засудила новоспечене подружжя за те, що вирішили одружитися в той час, коли Катерина Терешкович знаходиться в лікарні.

"Яке у них кохання? Як можна одружитися з донькою власної дружини? Вони нелюди. Катерина в лікарні, а вони одружуються", — обурено заявляла вона.

Раніше повідомляли, 65-річна дружина Гогена Солнцева намагалася накласти на себе руки: "Залиште мене в спокої!".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Гогена Солнцева в свої 65 засвітила всім, чим могла: колготки в сітку і червоне боді.

Знай.uа писав, Гоген Солнцев вліз в історію з онкохворою Анастасією Заворотнюк: "Продажні медпрацівники".