Ханде Ерчел показала, яким чином вона проводить свій вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома турецька актриса, модель і зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 22 мільйонів осіб. Останні намагаються активно коментувати кожен її блог.

В кінці жовтня дівчина вирушила в США, звідки ділиться своїми враженнями. 30 жовтня Ханде Ерчел показала знімок з міста Нью-Йорк.

Дівчина одяглася дуже дивно: легкий топік, який відкриває живіт і пальто зверху. У руках у турецької актриси кави, а на голові стильний капелюшок.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати дану фотографію, відзначаючи красу жінки.

Краща"; "Люблю тебе"; "жінка, ти зведеш мене в могилу"; "Я просто люблю тебе
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв " Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ua писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим образом в соціальних мережах.