У суботу, 30 жовтня 2021 року, на телеканалі "Україна" пройшов другий випуск другого сезону грандіозного шоу "Маска" із зірковими детективами Настею Каменських, Олею Поляковою, Олегом Винником, Михайлом Хома та Андрієм Данилком.

Цей епізод шокував глядачів, бо проект покинув один з фаворитів – міфічний велетень Грифон. Однак сенсація сталася саме після того, як українці дізналися, хто знаходиться під маскою.

Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"
Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"

Справа в тому, що заплутати всіх вдалося футболісту, легендарному воротареві клубу "Шахтар" і нашої збірної — Андрію Пятову. Сам костюм важив цілих двадцять кілограмів. А ось Оля Полякова не стрималася і попросилася заміж за Грифона, бо його костюм виглядає так, ніби його носить мільйонер.

"Ой, я ж заміжня, забуваю вічно. Як же красиво - у нього ще більше страз, ніж у мене. Думаю, у нас буде ідеальна пара!",- додала вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"
Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"

Андрій Пятов, будучи під маскою, вирішив не розкривати сімейний статус, тому Олег Винник запропонував, що під образом може ховатися Фагот з групи ТНМК. А ось Оля Полякова порахувала, що це Ігор Ласточкін. Коли Грифон вітався з глядачами, він дав невелику підказку, згадавши, що цей персонаж є хранителем воріт і порталів в міфічних світах.

Виконував український воротар безсмертний хіт We Will Rock You групи Queen.

Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"
Андрій П'ятов, фото: пресслужба каналу "Україна"

"Співає Грифон нормально, але все-таки мені здається, що це спортсмен. Тому що під час виступу він руками робив рухи, як вболівальники на футбольному матчі", - заявив Андрій Данилко під час випуску.

Після цього він припустив, що під маскою може ховатися Сергій Мельник або Олександр Шовковський. Для Андрія Пятова це абсолютно новий досвід, бо він навіть ніколи не співав у караоке.

Нагадаємо, Олег Винник перетворився на загадкового звіра і включив режим таємничості: "Вовчиці чекають"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова закінчила грандіозний тур дуетом з фіналістом "Маска" Носорогом: Дзідзьо і "Холостячка" Огнєвіч були поруч

Знай.ua писав, Dzidzio розповів, де на шоу "Маска" ховається Полякова і що зробив би з Данилком: "Засунув би в..."