Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася зі своїми шанувальниками цікавою публікацією в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу вона похвалилася особистою фотографією, на якій позує в чорній сукні із зеленою стрічкою, накинутою на одне плече.

Фото вона супроводжувала фразою-загадкою, а той, хто її розгадає, отримає цінний приз.

"Пам'ятаєте? Хто першим напише, чому я так одягнена і що було написано позаду стрічки, - отримає від мене книгу в подарунок», - пообіцяла Мендель.

На стрічці, яку Юлія колись прикріпила до сукні, видно напис: «Russia Today». В руці у Мендель-келих вина.

Скрін, Instagram Мендель
Скрін, Instagram Мендель

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хеллоуїн", " Красива!", "Чому: образ на halloween; написано: putin huylo?", "Або з одного боку "Russia Today", а з іншого – «Russia Goodbye», - пишуть у коментарях, засипаючи Мендель компліментами.

"Кілька років тому на Halloween-вечірці з журналістами з міжнародних видань я переодяглася в найстрашніший тоді медіа-образ – працівниці Russia Today. Образ настільки лякав, що його навіть ретвітили іноземці", – пояснила вона. (Юлія Мендель)", - цитують уривок з її книги фанати дівчини.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати

Як повідомляє портал Знай.uа Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського

Також Знай.uа писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців