Популярна українська співачка, кума Міхала Хоми (Дзідзьо) Ольга Цибульська продовжує підкорювати соціальні мережі. Цього разу артистка встигла записати кумедний ролик із запальними танцями, а в цьому їй допомогла "нетипова блогерка" з TikTok Даша Євтух, яка родом з Полтавщини. Дівчата показали підписникам все, на що готові заради лайків.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Євтух в мережі TikTok.

Оля Цибульська та Даша Євтух, скріншот: TikTok
Оля Цибульська та Даша Євтух, скріншот: TikTok

Співачка вже у всю підкорює простори TikTok. Як це вже прийнято в даній соціальній мережі Даша Євтух не підписала публікацію, а тільки залишила смайлики у вигляді вогників. Швидше за все, чекаючи реакції своєї аудиторії на популярну співачку. Однак шанувальники можуть бути задоволені - дівчатка почали танцювати в стилі "тверк".

Оля Цибульська та Даша Євтух, скріншот: TikTok
Оля Цибульська та Даша Євтух, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Суть цього танцю в тому, щоб розібратися, хто ж може рухати своїми стегнами краще, ніж інші учасники. Однак цей танець може танцювати і одна людина, демонструючи свою неймовірну пластику.

@dasha_evtukh

@cybulskaya 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

♬ som original - Duda Astassie

У новому відео Даші Євтух можна почути трек "som original" від Duda Astassie. Проте крім так званого "тверка" можна помітити, що дівчата почали свій танець з невеликої розминки руками, майже як на шкільних уроках фізкультури або танців. Але краще відразу подивитися цей невеликий ролик, ніж говорити про нього.

Раніше повідомляли, Оля Цибульська показала, що і де у неї підвисає: "Можна заправляти в труси".

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов похвалився хобі заради маленьких синів: татко від бога.

Знай.uа писав, розведений Дзідзьо став на коліна перед Олею Поляковою: кума Цибульська не пробачить.