47-річна російська актриса Катерина Волкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік.

Жінка встигла знятися в таких фільмах і серіалах, як "Хто в домі господар?", "Я залишаюся", "Уроки виживання", "Короткі хвилі" і багато інших. Однак найбільшу популярність їй принесла роль Віри Вороніної в "Вороніних".

Катерина Волкова, фото: Instagram
Катерина Волкова, фото: Instagram

31 Жовтня 2021 року в усьому світі святкується самий таємничий і страхітливий свято — Хелловін. За словами Катерини, вона дуже довго часу думала над тим, яким же персонажем стати на цей день.

"Але це безглузде доросле життя, доводиться роботу працювати, а не дурня валяти... тому в цей раз я просто віра Вороніна, схожа?😁 Отже….ГАМАНЕЦЬ АБО ЖИТТЯ? 😈👻🎃", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Волкова постала на тлі фасаду будинку з прикрасами, будучи в шкіряних штанях, куртці і з гольфом під нею.

Катерина Волкова, фото: Instagram
Катерина Волкова, фото: Instagram

"Вам дуже йде цей образ!", "Ви така гарненька😍", "Катя, ти приголомшлива красуня", "Тобі дуже йде цей образ!", "Так все ніжно і красиво😍", "Життя за рахунок гаманця😁", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Вороніних" Катерина Волкова поділилася пікантними кадрами в ліжку: "Коли випадає сніг..."

Як повідомляв "Знай.ua", Малятко Маша з "Вороніних" різко подорослішала і не може відбитися від шанувальників: "Стала, як..."

Знай.ua писав, Маша з "Вороніних" скоро наздожене Анджеліну Джолі: красуня довела, що їй більше не 5 років