Актриса Лілі Коллінз встала на захист своєї героїні Емілі Купер, яку вона грає в серіалі "Емілі в Парижі". Про це пише видання Nylon.

Багато глядачів відзначають, що головна героїня серіалу – дратівлива, навіжена особа. Далеко не всім імпонує її образ.

Однак 32-річна Лілі Коллінз зізнається, що готова заступитися за свою героїню і захищати її до останнього вдиху. За словами актриси, в Емілі є багато такого, за що її можна любити і поважати. Звичайно, багато якостей дівчини можуть бути дратівливими, але образ, що склався в голові у телеглядачів – далекий від істинної сутності Емілі.

Скрін, відео YouTube "Емілі в Парижі"
Скрін, відео YouTube "Емілі в Парижі"

"Якщо хтось яскравий, оптимістичний, розумний і балакучий, то людям відразу здається, що він надто нав'язливий. Сумно, що багато хто так вважає. У ній так багато красивих якостей. Наприклад, те, що вона може бути вразливою, і може просити допомоги, а також робити помилки — вона не без гріха", запевняє Лілі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins
Лілі Коллінз, instagram.com/lilyjcollins

Перший сезон серіалу "Емілі в Парижі" присвячений тому, як головній героїні доводиться будувати кар'єру директора з маркетингу, за дорученням рідної американської компанії, в Парижі. Місцеві жителі були не готові зіткнутися з темпераментом гості з Чикаго.

Нагадаємо, що зірка "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю

Також, чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Раніше повідомляли, що зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж: історія службового роману