Володимир Остапчук показала, як відпочиває зі своєю дружиною у Франції. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

Як виявилося зовсім недавно, чоловік разом з новою коханою Христиною Гірник полетів до Франції, Парижа.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

31 Жовтня він записав кумедне відео, на якому він зі своєю дружиною йде по зебрі через дорогу. У якийсь момент Володимир Остапчук помічає Христину і розгортається слідом за нею. У підписі до відео Остапчук закликав робити зухвалі вчинки в житті, незважаючи на страх.

[quote author=""] якби ми пройшли повз ... якби в той самий момент не зробили крок назустріч не написали важливі слова не відповіли на дзвінок. Не були сміливіше, знаючи що там невідомість і страшно. Якби ... життя дивовижна штука і точно варте того, щоб тримати серце відкритим, - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати думки Остапчука.

Але бажано його прикривати коли вже в шлюбі знаходишся👌 🙈, тому що так довго можна на тих «свозняках» партнерів міняти. Добре, що Ви вже знайшли "свою"❤️"; " Дуже хороша пара🔥 🔥 🔥 🔥 все що не відбувається на благо для кожного ❤ ️ нехай у вас все буде добре ❤ ️
,- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Володимира Остапчука осідлала гаряча бестія в короткій спідниці: мрія кожного чоловіка. Фото з нею український телеведучий опублікував на свій соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, що жеОлена Володимира Остапчука влаштувала неймовірний сюрприз коханому: "Париж у Києві"

Як повідомляв Знай.иа, дружина Остапчука виправдалася за скандальну вечерю з Філіпом Кіркоровим: "Вова теж..."