Після гучної "Гри в кальмара" багатьом захочеться продовжити лоскотати собі нерви і подивитися інші шедеври в жанрі "гра на виживання". Сайт kudago представив свій топ "виживачів"

Віддамо належне серіалу "Гра в кальмара", який став найпопулярнішим серіалом в історії Netflix. У серіалі дорослі люди грають в дитячі ігри, ризикуючи своїми життями і стикаючись зі складним моральним вибором.

Гра в кальмара, скриншот youtube Netflix Russia
Гра в кальмара, скриншот youtube Netflix Russia

У цього серіалу багато спільного з екранізацією японської манги «Королівська битва», яка вийшла на екрани в 2000 році. Однак тут головні герої - школярі, які потрапляють на острів і грають в моторошну гру. Сенс змагання в тому, щоб вбивати один одного.

Королівська битва, скриншот youtube Movieclips Trailers
Королівська битва, скриншот youtube Movieclips Trailers

Японський бойовик "Остання гра" вочевидь теж вплинув на "Кальмара". Головний герой фільму намагається вирішити свої фінансові проблеми, граючи в азартні ігри і розплачуючись за програш частинами власного тіла.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Кайдзі: остання гра, скриншот youtube GSC Movies
Кайдзі: остання гра, скриншот youtube GSC Movies

Ще один японський фільм про виживання - це фентезі "Аліса в пограниччі", в центрі сюжету троє попаданців з паралельного всесвіту, яким потрібно повернутися додому, зігравши в небезпечну гру.

Іспанський трилер з елементами жахів "Платформа" теж підійде любителям гострих відчуттів. Тут ув'язнені борються один з одним за їжу, якої не вистачає на всіх.

Платформа, скриншот youtube Тимур кінознавець
Платформа, скриншот youtube Тимур кінознавець

Звичайно, тут не можна не згадати про фільм "Голодні ігри", що оповідає про жорстокі змагання на потіху глядачам.

Любителям квестів повинен сподобається фільм жахів "Клаустрофоби", де кожного учасника змагань чекає персональний пекло.

Клаустрофоби, скриншот youtube HD Трейлери
Клаустрофоби, скриншот youtube HD Трейлери

У бразильському серіалі " 3%" жителі нетрів, досягнувши 20 років, можуть пройти різні випробування і опинитися серед представників еліти, 97% помруть, так і не досягнувши бажаного.

У данському фільмі "Полювання" багатії, рятуючись від нудьги привозять в ліс викрадених людей, щоб ганятися за ними, як за тваринами.

У 2020 році також вийшов американський серіал "Небезпечна гра", де головний герой, якому нічого втрачати, прийняв пропозицію взяти участь у великому полюванні і сам мало не став здобиччю.

Знай.ua нагадує: Хід королеви, Бріджертони, Душа і не тільки: найкращі серіали та фільми 2020 року

Як раніше повідомляв Знай.ua: https://znaj.ua/popcorn/top-5-legkyh-serialiv-na-vechir-vyhidnogo-dnyaТоп-5 легких серіалів на вечір вихідного дня

Також Знай.ua писав: Українцям влаштували квест на виживання крутіше за "Гру в кальмара" - "Угораємо"