Тіна Кароль розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Іваном Наві. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світське життя.

Якось Тіна Кароль не посоромилася розповісти на всю країну, що виконавець Ivan Navi є тим чоловіком, за якою їй би "хотілося вийти заміж". Вона навіть домовилася з ним про побачення і записала пісню "Ангели все знають".

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Також у жовтні вийшло "mood video", яке пара знімала у місті Львові. Ролик зібрав вже більше 150 тисяч переглядів і сотні позитивних коментарів на YouTube-каналі Івана.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Катерині Осадча нещодавно запитала Тіну Кароль про те, як знімалося дане відео.

по-перше, він звернувся давай знімемо відео і я була у Львові, і я сказала: "Давай я прийду, знімемо".

Катерина Осадча також запитала у знаменитості, чи доглядав він за нею. На що Тіна Кароль відповіла:

неабияк заглядав в очі

Раніше ми писали про те, що Ivan NAVI підказав фанатам, чому у Тіни Кароль "не зрослося" з Даном Баланом: жодна жінка не встоїть

Нагадаємо, що Тіна Кароль підчепила залицяльника прямо в домашніх капцях: в халаті і з рушником на голові

Як повідомляв Знай.иа, Тіна Кароль "згадала" про свято Юлії Саніної з The Hardkiss тільки до вечора: "Малятко моя". Якось Юлія Саніна грала в "гру в кальмара", а в минулу суботу опинилася на сцені з пародією на свою подругу, Тіну Кароль. Співачка втілила образ Тіни з кліпу"Скандал".