Українська співачка, учасниця «Євробачення», а також телевізійних проектів «Танці з зірками», «Маска», «Холостячка» та в минулому народна депутатка Злата Огневіч зробила несподіване визнання у мережі.

"Я вирішила написати цей пост, щоб розставити крапки над «і». До написання мене підштовхнули всілякі огляди #Холостячка та магічні розклади», - написала вона на своїй сторінці в instagram.

Події останнього сезону «Холостячки» змусили співачку замислитися над серйозними питаннями і розібратися в собі. Злата Огневіч торкнулася теми релігії та віри і розповіла, що в дитинстві і у шкільні роки була релігійної, потім стала глибокою атеїсткою, а після низки подій остаточно зрозуміла, що саме їй близько.

"Я не вірю в карти ТАРО, всілякі розклади, псування/привороти, нумерологію. Я не ходжу в церкву, хоча дуже люблю їсти паску на свято і бачити щасливі обличчя (не від вина, а просто - від радості)", - зізнається вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Телезірка розповіла, що вірить в науку, сучасні технології, силу думки і діалоги з підсвідомістю.

"Свої сни розцінюю як діалог з підсвідомістю та проявом інстинктів, у тому числі - самозбереження. Тому що наша підсвідомість знає набагато більше відповідей, ніж ми вважаємо", - йдеться у дописі.

Злата Огневіч поцікавилася у своїх фоловерів, яких майже 400 тисяч, що вони думають з цього приводу, і отримала багато неоднозначних коментарів.

Коментарі instagram.com/zlata.ognevich
Коментарі instagram.com/zlata.ognevich

Знай.ua нагадує: Красунчик-стоматолог не догодив змокрілій "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Складно, коли тебе відштовхують"

Як раніше повідомляв Знай.ua: "Холостяк" Михайло Заливако підкинув Аню Богдан на екстремальній висоті: "Любить, по обличчю не видно"

Також Знай.ua писав: У Юлі "Зайки" після Михайла Заливако з'явилися спільні плани з молодим красенем: "У мене труси мокрі"