Відносини співачок Юлії Саніної з групи The Hardkiss і Тіни Кароль давно привертають до себе увагу публіки. Цього разу про них згадали в ефірі шоу «Маскарад».

Ще минулої зими дві зірки виконали дуетом пісню "Вільна", після чого їм стали приписувати мало не роман. Пізніше фанати напружено спостерігали за тим, чи привітає Тіна Юлю з Днем народження.

На шоу «Маскарад» Юлія Саніна запідозрила, що вона здогадується, хто ховається під маскою Медузи Горгони.

"Чи не змагалися ми з тобою в якихось шоу?", - запитала Юлія Саніна.

"Я тобі не Тіна Кароль», – відповіла на це Медуза Горгона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це викликало неоднозначну реакцію не тільки у Саніної, а й у інших учасників її команди. Володимир Дантес, Маша Єфросиніна, Юрій Ткач не змогли стримати емоцій з цього приводу.

@the_lovers__

Меня вынесло с Ефросининой и не заносит😅🤟🏻 «Я тебе не Тина Кароль» #тинакароль #юлиясанина #хардколь #hardkol #сантина #тилия

♬ оригинальный звук - the_lovers__

"Маша Єфросиніна - муд Хардколя", "Кращий момент з усього випуску. А потім інша команда каже, що це Тіна», «Так, буде прикол, якщо це реально вона», «Не думаю, Тіна не багатодітна, і у Тіни всього 3,5 октави, а у цієї п'ять октав», - пишуть в коментарях.

Інші пошкодували зіркову суддю.

"Юлю то шкода, так губу надула", - відзначають фанати.

Юлія Саніна і Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Юлія Саніна і Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Мені здається, вони трохи туплять. Ну зрозуміло ж, що це не Тіна», «поясніть прикол», - «та тут на тверезу голову не поясниш. Якщо коротко, Юлю підкололи", - розповіли шанувальники шоу тим, хто не зміг зрозуміти причини захоплення.

Раніше ми писали про те, що Ivan NAVI підказав фанатам, чому у Тіни Кароль "не зрослося" з Даном Баланом: жодна жінка не встоїть

Нагадаємо, що Тіна Кароль підчепила залицяльника прямо в домашніх капцях: в халаті і з рушником на голові

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль "згадала" про свято Юлії Саніної з The Hardkiss тільки до вечора: "Малятко моя". Якось Юлія Саніна грала в "гру в кальмара", а в минулу суботу опинилася на сцені з пародією на свою подругу, Тіну Кароль. Співачка втілила образ Тіни з кліпу"Скандал".