Зірка студії "Квартал 95", Олександр Пікалов зовсім не часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 11 тисяч осіб.

Чоловік нещодавно повідомив, що розлучився з дружиною, і ділився знімками свого нового "товариша". А зараз він поділився знімком свого 16-річного сина Михайла Олександровича. Однак не показав його в повний зріст, і навіть не продемонстрував обличчя підлітка. Олександр Пікалов виставив перше татуювання дитини, яка йде по стопах батька.

Олександр та Ірина Пікалови з сином. Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Пікалової
Олександр та Ірина Пікалови з сином. Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Пікалової
Олександр та Ірина Пікалови з сином. Фото: Фейсбук-сторінка Ірини Пікалової

"Перша тату синочка😂 Зовсім дорослим став🤘🔥", - пише Олександр у публікації.

Видно, що малюнок на руці виглядає досить агресивно, але при цьому зі стилем і дуже круто. Користувачі в коментарях оцінили татуювання.
"У 16 років піти з татом зробити тату, це круто!", "Нереально круто виглядає!👏", "Мої проти цього", "Міші йде тату🔥", "Так, якщо батько може дати це, то вже не погано!", "Що набито?", "🔥🔥🔥супер", "Огогошечки🔥", - пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" Олександр Пікалов знайшов заміну колишній дружині: "Харитончик"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пікалов розлучився з дружиною, а Степан Казанін влаштував своїй "медовий місяць": як живе найміцніша пара в кварталі 95

Знай.ua писав, Олександр Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу: історія кохання головного байкера "Квартал 95" і куми Зеленського