Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше мільйона чоловік.

Понеділок, 1 листопада 2021 року, останнього осіннього місяця, черговий вихідний в сімейній парі чоловіка і Катерини Осадчої. У профілі Юрія з'явився новий знімок, проте жінка залишилася десь поза кадром, тоді як він постав разом з улюбленим сином.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

"Мій акробат! #вихідний", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Він вийшов на вулицю в зручному великому палто, яке прикриває і шию. А ще на ньому можна помітити кепку. А ось малюк спостерігається на тлі, з шоломом на голові. Адже він вирішив пройти смугу перешкод у Сирецькому парку.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Якщо зайти на сторінку Катерини Осадчої, можна помітити, що вона зараз знаходиться в Берліні.

"А ви просите незнайомих людей вас сфотографувати? :) Ось фотографії авторства людей з різних кінців світу. Мене фотографувала дівчина з Іспанії з прекрасним почуттям композиції:) погляд знизу - дівчинка німкеня років 10, а фото з колонами - група туристів з Мексики, що шукали кращий ракурс між колонами і я його знайшла😂", - пише вона.

Нагадаємо, Юрій Горбунов відповів на запитання про спільну доньку з Катериною Осадчою: "Припини, будь ласка"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов похвалився хобі заради маленьких синів: татко від бога

Знай.ua писав, Катя Осадча так захопилася Андре Таном, що про Юрія Горбунова і не згадує: "Неймовірно"