Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Не відомо точно, однак, швидше за все, дівчина повернулася з Португалії в Україну і виклала зараз кілька публікацій, пов'язаних з новим альбомом. Хоча є і так, де Надя вирішила оголитися і прикрити груди руками.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

А зараз вона виставила дуже якісний знімок, опинившись в червоних шкіряних штанях з вільним низом. При цьому можна помітити, що і топ, і нарукавники теж виконані з цього ж матеріалу, тільки в чорному кольорі.

"У попередньому пості - мій виступ на @missukraine_official. Закликаю вас подивитися, адже над номером працювали найкращі і мої улюблені @tri.direction і @dnndbdhdhdueuk, а пісню писали ми з @realpotap і @foleysound", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Номер до речi уф🔥", "Кращий виступ!❤", "Танці - це просто стимулятор любові💔🔥", "Надь, а можна якось прискорити процес виходу цієї пісні?🙏😅 ", "Дуже гарне вбрання і макіяж кайф!🔥😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес став більше схожий на "Maneskin", ніж на Дантеса: "100% попадання"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва, не соромлячись Вови Дантеса, розповіла про стосунки зі Скриптонітом: "Я його обожнюю"

Знай.ua писав, заміжню Надю Дорофєєву просто на краю землі погодував з рук гарячий "італієць": "Емоції забуваються"