Melovin зворушливо попрощався з Катериною Кухар. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі знаменитості.

Відомий український виконавець, переможець " Х-Фактора "і учасник шоу" Танці з зірками " Mеlovin покинув танцювальний проект. Про це стало відомо в ефірі танцювального проекту.

Один із суддів шоу, Влад Яма, зазначив після танцю за життя між парами Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова, та Єлизавети Русиної та Melovin, що вибір очевидний.

Проте відомий український співак зворушливо попрощався з однією з суддів проектів Катериною Кухар. На його Instagram-порталі з'явилося сторіс, коли Melovin ніжно обійняв прийму балерину. У підписі до відеозапису знаменитості обмінялися люб'язностями.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Здорово, що проект подарував мені тебе", - повідомила Катерина Кухар.

У відповідь Melovin написав:

як добре, що незважаючи на результати, на обличчі залишається щира посмішка.

Раніше ми писали про те, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Також портал Знай.uа писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила Шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.

Також портал Знай.uа писав, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"