Маша Єфросиніна порадувала шанувальників романтичним відеозаписом зі своїм чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча, журналістка і громадський діяч Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Єфросиніна поділилася зворушливим відеозаписом з сімейної подорожі на райські Мальдіви. У кадрі телеведуча позує зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, з яким вона перебуває в щасливому шлюбі з 2003 року.

На відео пара обіймається в басейні під легким дощем на відкритому повітрі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Здається, тепер я полюбила дощ.. #love", - повідомила Маша Єфросиніна

Як відомо, Маша і Тимур вирішили взяти з собою на відпочинок молодшого сина. 6-річний Олександр часто миготить в Insta Stories телеведучої, а ось про старшу дочку Нану нічого не відомо.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A порадувала пікантним фото в купальнику: "осідлала воду". Солістка go_a показала красу свого тіла в купальнику

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Павленко з Go_А розгубилася від напору зухвалої Анни Трінчер: "що я тут роблю?". Зустріч двох знаменитостей в українському шоу перетворилася на мем

Також "Знай.ua" писав, Катя Павленко з Go_A замахнулася на титул "Міс Україна": "Поверніть мені...". Катерина Павленко поділилася новими фото в розкішній сукні, яка вдало підкреслила її струнку фігуру.