Всесвітньо відома співачка Брітні Спірс, яка не так давно повернула собі право розпоряджатися власним життям, поділилася лякаючим фото і заговорила про безпеку. Відповідний пост вона опублікувала на сторінці в соцмережі Instagram.

На знімках Брітні лежить з кривавими слідами на шиї і руках, в одній нижній білизні і чорних туфлях на шпильках. Її руки скуті пухнастими наручниками, а очі закриті, і здається, що вона нежива.

Виявилося, що образ жертви вбивства співачка вибрала на Хеллоуїн. Вона пояснила це в супровідній історії.

"5: 45... вона прийшла ... швейцар сказав, що вона прийшла додому одна!!! Вона пішла на вечерю з двома подругами і випила 1 склянку ... взяла таксі додому, але була знайдена на підлозі її сусідом ... залишається загадкою ... хто б міг таке зробити??? У неї була чудова сім'я і звичайно їх ніде не було поруч!!!! Досить невдало. Я зробив це на Хеллоуїн вчора ввечері, але якщо інтерпретація збігається з протидією, які благотворні ефекти уявної реальності??? Зусилля розіграти цю образу???? Або просто зусилля ... просто гра??? Можна було б зробити це краще, але хто на Землі зробить тільки гірше??? Я маю на увазі йти ... давай грати !!! Це початок.... думки ??? Пссс, вона теж зламала ногу !!! Ні... Я не показую свої губи для реклами ін'єкцій губ у відео!!!! На особливій примітці. Залишайся стильним, Мурица, і не роби того, що я б не зробив, тому що це як все!!!! Дозвольте мені пояснити себе...", - написала вона під знімком, на якому лежить, як жертва злочину.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вона додала, що хотіла б закликати всіх до захисту особистої безпеки.

"Я говорю в такому божевільному світі, як ми сьогодні, що дуже важливо залишатися в безпеці!!! Як ми зробили для Covid!!!! Але все одно отримуйте задоволення... Я маю на увазі, так!!! Для мене минуло 13 років, так що я трохи заіржавіла!!!! Мама і тато, тепер я можу водити машину??? а якщо серйозно, можу я зараз пограти???? Я просто дійсно не хочу нікого образити ... ох, почекайте, що ми дивимося сьогодні ввечері по телевізору??? Чорт забирай, хлопці, треба перевірити підписку на netflix... це непогано!!!",- додала співачка.

«Queen of pop and murder mysteries? (Королева поп-музики і загадок вбивств?) ", "she had a wonderful family and of course they were nowhere nearby (у неї була чудова сім'я і звичайно їх ніколи не було поруч)», «Express yourself Britney!! We are here for it!!! (Висловіть себе, Брітні !! Ми тут для цього !!!) ",- підтримали її в коментарях.

Нагадаємо, напівгола Брітні Спірс поманила своїм "персиком" в червоних трусах - " поцілунок це!". Брітні Спірс вирвалася з-під опіки батька

Раніше писав Знай, Брітні Спірс поклала око на бутони Сари Джесіки Паркер: "все буває вперше...". Співачка поділилася зі своїми шанувальниками дуже цікавими спостереженнями.

Як повідомляв Знай, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "її звуть Бреннан".