Всесвітньо відома співачка зі Сполучених Штатів Америки, Брітні Спірс, яка тепер святкує свободу від опіки батька-тирана, поділилася з шанувальниками новими кадрами в соціальній мережі Instagram.

"Pssss you heard me ... kiss it (Псссс, ти мене чув ... поцілунок це)", - підписала Брітні провокативний знімок, на якому позує спиною до фотографа. Брітні на фото майже оголена-з одягу на ній тільки яскраво-червоні високі чобітки і такого ж кольору плавки-бікіні.

При цьому увагу привертає татуювання на попереку співачки, яка зазвичай прихована одягом. Додамо, що Брітні любить позувати оголеною, і робить це досить часто.

"Now we officially know what actually broke the internet today (тепер ми офіційно знаємо, що насправді сьогодні зламало Інтернет)», «Britney broke Instagram (Брітні зламала Instagram)», - жартують в коментарях користувачі, маючи на увазі недавній масштабний збій в роботі найпопулярніших соцмереж.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«Those boots are made foe walking! (Ці черевики створені для прогулянок!)», «Go live your life now girl! Woof!! (Давай, живи своїм життям, дівчинка! Гав!!)", "Freedom (Свобода)", - підтримують виконавицю її шанувальники.

Фото зі сторінки Брітні Спірс
Фото зі сторінки Брітні Спірс

Нагадаємо, старший син Брітні Спірс скоро сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Раніше ми писали про те, що батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку:"кожній потрібен злочинець".

Також портал Знай.uа писав, що заточена Брітні Спірс опинилася на волі і показала дорослих синів: "це безумство".