Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), який є чоловіком співачки Насті Каменських, часто розповідає про своє життя і творчість. Він підігріває цікавість своїх численних шанувальників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписалися майже два мільйони читачів.

На нових знімках Виконавець гуляє вулицями Нью-Йорка. При цьому його захисна маска бовтається на підборідді і прикриває тільки рот, залишивши відкритим ніс співака.

Він також показав передвиборчий агітаційний плакат політика Марка Фолі, який балотується до міської ради і закликає збільшити фінансування місцевої поліції.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Back 2NY, back to concrete jungle! (Назад 2NY, назад в бетонні джунглі!) ",- написав під двома знімками з вулиць Нью-Йорка Олексій Потапенко »

"Прикольно, картинка як сюжет з фільму" Один вдома 2»", - відзначили шанувальники реп-співака.

Інші вважають, що їх улюбленець ні з ким не зрівняється.

"Потап, ти-диво", захоплено пишуть його читачі.

Нагадавши, Настя Каменських під пильним оком Потапа стала справжньою мусульманкою: "Ніяких оголених частин". Українська співачка Настя Каменських під пильним оком свого чоловіка Олексія Потапенка перетворилася на справжню мусульманську жінку.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Потап і Настя Каменських захотіли слави, а вийшло навпаки: "вони щось вживають". Настя Каменських і її чоловік репер і продюсер Олексій Потапенко вирішили не відставати від трендів і часто записують відео для популярного серед молоді TikTok.

Також " Знай.ua " писав, Потап випробував свій довгий інструмент на Євгенії Кошовому: "Я прикривав напарника". Репер і продюсер Олексій Потапенко, який є чоловіком співачки Насті Каменських, показав, що зробив з коміком Євгеном Кошовим.